VVS arbejde med afsæt i mange års erfaring


Hos VVS Smedegården i Nykøbing Sjælland tilbyder vi alle former for VVS arbejde. Vores kompetencer er bredtfavnende og omfatter alt fra almindelige VVS-installationer og renovering af badeværelser og køkkener til ventilation og installation af varmesystemer. I den forbindelse tilbyder vi desuden kvalificeret rådgivning og vejledning, som udspringer af mange års erfaring med alt slags VVS arbejde.

Vi udfører desuden professionelt blikkenslagerarbejde for private og virksomheder. Her har vi også stor erfaring og udfører enhver opgave med en kvalitetsbevidst indfaldsvinkel.

 

Dine ønsker er vores udgangspunkt

Med en kvalitetsbevidst, effektiv og grundig indfaldsvinkel går vi langt for at leve op til dine ønsker inden for vvs arbejde. Vi lytter opmærksomt og indgår klare aftaler, så tidsplanen overholdes. I vores butik i Nykøbing Sjælland forhandler vi næsten alt i VVS-artikler. Så mangler du for eksempel bruse- og karbatterier, baderumsmøbler eller sågar et badekar, råder vi over de bedste løsninger.

 

Kvalitetsarbejde hele vejen

Hvad enten vi arbejder med køkkener, badeværelser, varmesystemer eller ventilation er udgangspunktet altid godt håndværk, som vi kan stå 100 % inde for. Det er din garanti for vvs kvalitetsarbejde. Vi kombinerer de traditionelle metoder med nye og spændende løsninger, som vi glæder og til at præsentere dig for.

 

Vi dækker hele Odsherred og Nykøbing Sj

Kontakt os i dag på 59 91 17 81, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på VVS arbejde.